Μπαίνω στην πολιτική με διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα. Φέρνω μαζί μου την εμπειρία από την πολυετή δραστηριοποίησή μου σε κλάδους κρίσιμους για την ελληνική οικονομία. Θέλω να προσφέρω στη χώρα μου, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα…

Το βιογραφικό μου Κατεβάστε το press kit

Δείτε σε βίντεο το βιογραφικό μου

Για δεύτερη συνεχή σεζόν παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή πολιτικού διαλόγου «ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ», στο Alert TV, κάθε Τετάρτη στις 19:00. Η εκπομπή επίσης καταπιάνεται με θέματα κοινωνικοπολιτικά και τρέχουσας επικαιρότητας.

Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν συνεχίζεται η εκπομπή «BRAINSTORMING» την οποία και παρουσιάζει κάθε Δευτέρα στις 19:00, από το Alert TV. Η εκπομπή ασχολείται με θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος και τον αντίκτυπό τους σε ανθρώπους κάθε ηλικίας με έμφαση στους νέους.
Το Touristorama, αποτελεί ένα από τα πρώτα κύτταρα στην ανάδειξη του ελληνικού Τουρισμού χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία καινοτομίας και τεχνολογίας αιχμής. Ο Φώτης Καρύδας είναι ο ιδρυτής του και καθοδηγητής μιας εξαίρετης ομάδας επαγγελματιών για περισσότερα από 16 χρόνια. Αποστολή του είναι να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις διαφήμισης ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις. Πάντα με σεβασμό στους πελάτες και αντιμετωπίζοντας την κάθε περίπτωση ως μοναδική καλύπτοντας τις ανάγκες προβολής και προσφέροντας άριστη ποιότητα.

Krav Maga


Από την τέχνη του Krav Maga ο Φώτης εκπαιδεύεται σωματικά και πνευματικά. Μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο αποτελεί πλέον μέλος της επίλεκτης ομάδας εκπαιδευτών μιας εξαιρετικά απαιτητικής Σχολής.

Οικογενειακές στιγμές


Για τον Φώτη η οικογένεια αποτελεί προτεραιότητα. Φροντίζει να περνά ουσιαστικό και δημιουργικό χρόνο με την γυναίκα του Ματίνα και τα δυο τους παιδιά, την Ανθή και τη Χριστίνα.

Διαφημιστικά spots


Ως επαγγελματίας της τηλεόρασης, συμμετέχει σε διαφημιστικά σποτ κορυφαίων εταιριών όπως ο ΟΠΑΠ, η EUROBANK και η Solgar.
Διαβάστε περισσότερα

Ο αθλητισμός αποκτά διπλή αξία όταν γίνεται και για καλό σκοπό. Για τον Φώτη η συμμετοχή σε κοινά δρώμενα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς του.

Δοκιμάζοντας τα όριά σου, μόνο τότε γνωρίζεις πώς μπορείς να θέσεις και να πετύχεις υψηλότερους στόχους. Ο συνδυασμός με την άθληση είναι μέρος της καθημερινότητας του Φώτη.

Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, επέλεξε να καταταγεί στο σώμα Ειδικών Δυνάμεων Καταδρομών και υπηρέτησε στο Κέντρο Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.
Ο Φώτης Καρύδας συχνά καλείται να σχολιάσει θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στην πλειονότητα των εγχώριων τηλεοπτικών σταθμών.

Ο Φώτης Καρύδας καλεσμένος στο "Καλημέρα" του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά

Φώτης Καρύδας - Ανατρεπτικό Δελτίο - Alert TV - 24/09/18

Ο Φώτης Καρύδας στο ΚONTRA Channel και στον Αιμίλιο Λιάτσο - 06/07/18

Φώτης Καρύδας - Δελτίο ιδήσεων - Attica - 26/09/18

Ο Φώτης Καρύδας στην εκπομπή της ΕΡΤ1, Απευθείας - 08/06/18

Φώτης Καρύδας- ΣΚΑΪ news - Φωτιά σε ξερά κλαδιά στον Κοκκιναρά - 110818

Φώτης Καρύδας - ΣΚΑΪ ONline - Ανασχηματισμός - 31/08/2018

Φώτης Καρύδας - Σήμερα - ΣΚΑΪ - 15/06/18

39 YUMMY SUMMER DESSERTS UNDER 5 MINUTE || Sweet Recipes, Chocolate Decor and Food Life Hacks

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ - ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ - MAD Ques, The Elections Edition

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 01/04/19

Η σταδιοδρομία του Φώτη ως δημοσιογράφου είναι πλήρης από αποκλειστικά ρεπορτάζ σε συνθήκες πραγματικού πολέμου και δοκιμασίας.

Επαγγέλματα στην "κρίση". Φώτης Καρύδας - Fotis Karidas

Μάνδρα Αττικής - Οδοιπορικό Φώτης Καρύδας

Fotis Karydas Mega Channel Πολεμικό Ρεπορτάζ Αποστολή στην Βοσνία. Φώτης Καρύδας

Αεροδρόμιο Ελληνικό η τελευταία μέρα πριν κλείσει ρεπορτάζ Φώτης Καρύδας

Ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων ρεπορτάζ Φώτης Καρύδας Fotis Karydas

Φώτης Καρύδας Fotis Karydas Mega Channel Πολεμικό Ρεπορτάζ Αποστολή στην Βοσνία

Φώτης Καρύδας Fotis Karydas Mega Channel Πολεμικό Ρεπορτάζ Αποστολή στην Βοσνία

Fotis Karydas antenna tv, Φώτης Καρύδας τροχαίο Βαρδυνογιάννης

Ο Φώτης Καρύδας αρθρογραφεί σε τακτική βάση στα ειδησεογραφικά media ΣΚΑΪ.GR, CNN, Πρώτο Θέμα, Huffington Post και Liberal.gr προσεγγίζοντας και αναλύοντας  θέματα επικαιρότητας.

H Ελλάδα έχει το σθένος
Η τουρκική απειλή στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές
Αλβανία: Ένα ιστορικό οδοιπορικό
Οι Ελληνοτουρκικές διαφορές στο Αιγαίο
Η ιστορία του Μακεδονικού ζητήματος
Συρία: Η χώρα-κλειδί
Ενώπιον ενός θερμού επεισοδίου;
Συρία: Η αποχώρηση των Αμερικανών
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Φώτης διοργανώνει εκδηλώσεις ανοιχτές στο ευρύ κοινό με επίκαιρη θεματολογία και τους καλύτερους ειδικούς στον τομέα τους. Στις εκδηλώσεις αυτές ο Φώτης καταθέτει τις προσωπικές του εμπειρίες μέσα από την πολυετή δημοσιογραφική και επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Σύγχρονοι πόλεμοι


Μάθετε περισσότερα

Σεισμός και Κοινωνία


Μάθετε περισσότερα

Ποιητική συλλογή «Ανθρωποσκιές»


Μάθετε περισσότερα

Σε όλες τις φάσεις της ζωής του έχει υπάρξει ένας τολμηρός επιχειρηματίας που αφουγκράζεται τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Έτσι προέκυψε το Touristorama.com, η εταιρία Real Estate Agorapolisies.gr με την εκπομπή «Zoom στα ακίνητα» και το κατάστημα με είδη γάμου και βάπτισης «Happy Ever After».

karydas Ο Φώτης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Ο πατέρας του καταγόταν από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και υπήρξε μάλιστα από τους πρώτους ιδιοκτήτες αλευρόμυλου στην περιοχή.

Η μητέρα του καταγόταν από το χωριό Πεταλίδι στο νομό Μεσσηνίας. Μέρη τα οποία ο Φώτης φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Το 2009 ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας με την σύζυγό του Ματίνα Γώγου.

Το 2011 η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον ερχομό της πρώτης τους κόρης, της Ανθής, ενώ 2 χρόνια αργότερα καλωσόρισαν στην οικογένειά τους και την Χριστίνα.